Γίνε … “μέλος” της ιστορίας !!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Με αφορμή την επερχόμενη εκδήλωση  ΡΟΥΠΕΛ 1941. Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ καλούνται τα μέλη της «ΣΤΕΝΩΠΟΣ. ΟΧΥΡΩΣΕΙΣ ΜΠΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΓΚΙΣΤΡΟΥ»  να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προκειμένου να στελεχώσουν  την ομάδα Αναβιωτών ( Reenacting Team ) του σωματείου μας .

Επίσης με ανάλογη απόφαση του Δ.Σ., σύμφωνα και με τους καταστατικούς μας σκοπούς, θα συγκροτηθεί επιστημονική ομάδα εργασίας  με αντικείμενο την  Ιστορική Έρευνα και Τεκμηρίωση  καθώς και Ομάδα Μοντελισμού .

Όσοι από τα μελή μας ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε ομάδα μας  παρακαλούμε να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μ’ ένα σύντομο βιογραφικό έως και τις 15/12/2017 στο  email :  stenopos1941@gmail.com .

Όσοι ενδιαφέρονται και δεν είναι ακόμα μέλη μας μπορούν να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση εγγραφής  του σωματείου μας , αφού λάβουν γνώση του καταστατικού μας  και στη συνέχεια να υποβάλουν και την σχετική αίτηση για την συμμετοχή τους στις ανωτέρω ομάδες του σωματείου μας .

Επίσης εθελοντές που επιθυμούν να συνδράμουν στην οργάνωση των δράσεων του Σωματείου μας παρακαλούνται να αποστείλουν σχετικό αίτημα στο ίδιο email με θέμα : “ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ”.

Δ.Σ.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*